Post by anescorradoub on Feb 23, 2022 19:43:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar sikkələri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
əla bəyəndim hər kəsə edirəm 😀😀😀😀😀😀😀😀
Fruit Ninja® Žaid. automat. uvba
Mən oyunu sevirəm, amma siz onu məğlub etdikdən sonra həmişə eyni olur və hər şey tezliklə gələcək deyir (açıqcası, kifayət qədər yeniləmə yoxdur, o da darıxdırıcı olur və meyvələr haqqında faktlar verirlər, amma indi hamısı eynidir.
Əyləncəli oyun, lakin hər yeniləmə ilə daha da bezdirici olur. İnana bilmirəm ki, onlar mini oyunlardan xilas oldular! Bu mənim ən sevdiyim hissə idi! Və yeni "Davam etmək?" Hər oyunun sonundakı dialoq həqiqətən bezdiricidir. Hər yeniləmə ilə daha çox reklam. Bu kimi şeylərə görə bu oyunu getdikcə daha az oynayıram.
Siz, həqiqətən, blade və səhnə səlahiyyətləri getdikdə nə qədər fərq etdiyini görürsünüz. Niyə hər şeyi yenidən qurmalı oldunuz? Yenisi ilə ayaqlaşmaq üçün? Niyə bu öz oyunu olaraq qala bilməz? Ən azı belə bir yeniləmə edəcəksinizsə, gözləmək əvəzinə yenilədiyiniz zaman bıçaq və səhnə güclərini edin. Çünki bu gün mən 300-ü çətinliklə əldə edə bildiyim zaman 800+ xal toplamağı tələb edən bir missiyam var. Hətta gücləndiricilərlə belə bunu etmək üçün davam etməli oldum. Mən bu seçimlərlə razı deyiləm
Aysel
Ən pis oyun, hətta başlamır, yalnız 1 ulduz
Лучшие бесплатные arkada Java игры на этой неделе для мобильных телефонов - Загрузите с ... Мы не смогли найти результаты для "arkada" ... Fruit Ninja New.
Серия Fruit Ninja - каталог товаров на OZON: выгодные цены и доставка по всей России.
Çox məyusedici. Bu oyun indi internet bağlantısı tələb edir. O vaxtlar bu sevimli oyun idi. Bu oyunun ən çox oynadığım oyunlarımdan biri olduğunu nəzərə alsaq, çox üzüldüm.
Aşiqlər
Скачать Fruit Ninja Free for Android 1.9.2 Бесплатная
Reklamları bağlamaq çox çətindir. Kiçik x düyməsi yerdəyişmiş görünür, nəticədə tik tok və digər linklər açılır.
Fruit Ninja - мировой хит аркадных игр для андроид смартфонов! В игре ваша задача заключается в уничтожении мечом сочных фруктов.
Fruit Ninja for iPhone - Download
Hele oynamamısam teze yukleyirem amma yaxsi oyuna oxsayir
Fruit Ninja. Fruit Ninja Classic in Men's Regular T-Shirt Asphalt by Halfbrick - Official Store. Fruit Ninja Classic. Regular T-Shirt.
yeni yeniləməyə qədər həqiqətən əyləncəli idi. məndə olan bütün bıçaqlarımı, eləcə də əmici olan bütün dojolarımı itirdim. Mən digər şeyləri çox sevirəm, onların getdiyini görmək çox kədərlidir. Mən birtəhər heç bir şey etməyən iki tamamilə fərqli bıçaq əldə edə bildim? buna görə də bunun nə olduğunu bilmirəm
Mən bu oyunu oynayanda proqram bağlanır və mən onu yenidən oynayanda o, bağlanır, ümid edirəm ki, növbəti dəfə bunu oynayanda düzgün açılacaq. Ps. Bu oyunu yükləyən insanlara bu səhv düzələnə qədər bu proqramı yükləməməyi tövsiyə edirəm.
Mənim üçün çox çətindir, bəlkə də bəziləriniz mən bu oyunda patronu bəyənirəm, mənim üçün çox çətindir, əgər asan görünürsə, bu baxışın sizi dayandırmasına imkan verməyin, əgər asandırsa, bəli
Bu yaxşı oyundur, lakin hər dəfə meyvələri dilimlədiyim zaman oyun donub qalır.
Bunun necə olduğunu görmək üçün hələ də oynayır. Amma indiyə qədər bundan həzz alıram
Bu, həqiqətən pis yükləmə ekranıdır və mən oyunu aça bilmirəm
Nadir Hüseynov
Fruit Ninja для iOS - Softobase
Fruit Ninja® Arkādes spēles bfgj
120 64 03091980ego
Gameplay baxımından oyun çox əyləncəlidir. Ancaq yeni yeniləmədə qeyd etdiyim bir şey odur ki, bütün bıçaqlar səviyyə sistemindən istifadə edərkən müəyyən bıçaqları əldə etmək üçün qənimət qutularını açmalısınız. Əvvəlki yeniləmədə normal oynamaqla bir dəfə aça biləcəyiniz bıçaqlar üçün ödəniş divarı olmamalıdır. Həmçinin bu proqram kifayət qədər kəkələyir və mənim telefonum adətən oyunları layiqincə idarə edir. İstinad üçün mən cihazım üçün samsung a20 istifadə edirəm.
ミラキュラスレディバグ&シャノアール アクション nfof
Pis
👍👍👍👍👍👍
Arada bəzən dayanır, amma bundan başqa heç bir problemim yoxdur.
Fruit Ninja® ארקייד tyfy
Bu oyun dəyişdi. Nailiyyətlərin kilidi açılmış ikona hər dəfə ekrana gələndə donur və mən səviyyəni itirirəm, çünki o, heç nəyi dilimləməyə imkan vermir. Əvvəlki kimi darıxıram!
Bu oyun mənim üçün çox pis təcrübə idi mən yarım saat yükləmə ekranında oturdum və heç vaxt bu oyunu silməkdə iştirak etmədim.amma mən çox gənc olanda bu oyun iyrənc idi ki, siz bu oyunu pis etmək üçün nə etdiniz? .
Çox oyundu.İnternetsiz olsa daha yaxşı olardı İnternetsiz ed gözəl olar
Siz artıq bıçaq ala bilməzsiniz, onları bahalı qutularda və ya turnirlərdə qazanmalısınız. Oyun çox çökür. Oyunun başlanğıcı gecikir və siz bir dəstə meyvəni itirəcəksiniz
Ona 5 ulduz verərdim, amma pullu müştəri kimi reklamları təmin etmək məcburiyyətindəyəm. Tətbiqin pulunu illər əvvəl ödəmişəm. Əlavələrlə çox məşğul olmadım. İndi məcburam. Bu ünvan olanda 5 verəcəm.
Kusaq oxumaq istəyirəm param yoxkk
Fruit Ninja 2 - fama dependiga arkada ludo por Android-aparatoj havas multajn ŝatantojn tra la mondo pro sia ekscita ludado. En ĝi, la ludanto devas esti
Əla men bu oyunu oynamsam
Bu oyun çox gözəldir və minlərlə reklam yoxdur və mənim xoşuma gəlir