Post by anescorradoub on Feb 23, 2022 19:37:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox primogemləri modifikasiya edin ▞▞▞
▞▞▞ Brothers in Arms™ 3 2022 version ▞▞▞
Solo missiyalar yaxşıdır. Amma pvp çox saxtadır. Kürü tökün və dərhal vurulun. Oyunçu uyğunluğu tez bir zamanda düzəldilməlidir
Ela oyundu ama gec dolur
Download Brothers in Arms® 3 1.2.1b APK | APKfun.com
BUNA İKİ SAAT GÖZDƏMƏKDƏNSƏ 2 DƏQİQƏYƏ MİNECRAFT OYNAYIRAM
ne edim kömek edin
Brothers in Arms™ 3 1.5.3a APK
팔짱을 끼고 있는 형제™ 3 아케이드 laj
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit Pustolovske igre vez
pox gununde di xosma gelmedi
miemielove
Brothers in Arms™ 3 আর্কেড gco
Berbat bir oyun yuklemeye deymez
Join the heroic MULTIPLAYER shooting action of World War 2!*IMPORTANT* Brothers In Arms 3: Sons of War requires an iPad 2 (or newer),
Game Name: Brothers in Arms™ 3 Google Play Store Link: play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.
👍👏
Brothers in Arms 3 v1.5.3a MOD APK (Free Shop, Unlocked ...
coxxxxxxxxxx guzel amma biraz zor
Mən tecno spark 4-də bu oyundan həzz alırdım...... lakin mən cihazımı Samsung Galaxy A10s-a dəyişdirəndə o, asmağa başladı... zəhmət olmasa problem nədir?
oyun sadəcə əladır amma böyük bir qüsur var, mobil rabitə vasitəsilə şəbəkə oyununu işə sala bilmirsən, niyə kimsə bunu mənə izah edə bilər? Niyə oyun yalnız WiFi ilə işə salına bilər? bu rahat deyil və praktik və hədsiz deyil
Скачать бесплатно Brothers in Arms® 3 АПК для ...
Download Brothers in Arms™ 3 1.5.3a APK. Cover Image of Download Brothers in Arms™ 3 1.5.3a APK. 4.3/5.
Oyun yaxşı başladı amma onu bağlayanda və yenidən açanda oyun 62%-də yüklənməyi dayandırdı zəhmət olmasa səhvi düzəldin Şəbəkəm yaxşı olsa da joystik dəyişməlidir zəhmət olmasa köhnə versiyanı gətirin. Mobil oyun olan Xbox versiyasını silin. Oyun köhnə mobil telefonda yaxşı işləyir, lakin yeni redmi note 10 pro-da niyə işləmir?
Yuklenur😃😃
Brothers in Arms™ 3 Žaid. automat. mes
Bok kimi oyun
mgbti az yazilin 402mgbtdi
hər şey oynamaq üçün çox vaxt aparır və bu oyun üçün çox pul tələb olunur, niyə hər şey demək olar ki, bahadır və multiplayer oynayarkən silah üçün tam təkmilləşdirməyə ehtiyacımız var? Bunun mənası yoxdur, əgər bu oyunu oynayan uşaqlar, demək olar ki, baha olan bu oyunda hər şeyi xərcləmək üçün valideynlərindən pul istəməli olsalardı, bundan başqa, hekayəni oynamaqdan əvvəl bəzi tövsiyələri yerinə yetirmək lazımdır! zəhmət olmasa vaxtını və dəyərini azaldın, mənə elə gəlir ki, oyundan demək olar ki, zövq almadım
Siz 3-cü mərhələdən sonra mahnı almadan oynaya bilməzsiniz. Çünki waponunuzu təkmilləşdirmək üçün kifayət qədər pul qazanmırsınız. Beləliklə, oyun üçün pul almalısınız.
Problem ondadır ki, mən deyildiyi kimi oflayn olduğunu düşünərək oyunu oynaya bilmədim, yerimə görə onlayn oyunu sevmirəm. Amma məncə, bu vəziyyətə deyə bilərəm ki, zəhmət olmasa, növbəti dəfə belə oyunlar yaratmaq istəyirsiniz, zəhmət olmasa sözlərinizdə konkret olun, çünki indi yükləməyə vaxtımı itirmişəm....... bu sizin günahınız deyil, tutaq ki, mən şəbəkə problemi olmayan yerdə yaşayıram.......amma məncə oyun çox yaxşı olacaq.
Gözəl qrafika ilə gözəl oyun, amma problemim odur ki, telefonları dəyişdim və yenidən endirdikdən sonra oyun mənim Google play oyunları hesabıma qoşulmayacaq və mən hər şeyi yenidən başlamalıyam, çox məyus oldum
Aşağı qrafika, hər missiyada eyni Cinayət xarakteri
Brothers in Arms 3: Sons of War feels like an odd half step between a third-person, cover-based shooters and a gallery shooter. Set during World
Brothers in Arms™ 3 Аркаде rvcd
Bilmirəm niyə bu oyun mənim telefonumda 2-ci səviyyəni keçmişdə oynamır... O, hətta 3-cü səviyyəni də yükləyə bilmədi.. Və mən yalnız səviyyə 1 və səviyyə 2-də oynamaq məcburiyyətindəyəm... Zəhmət olmasa, bu problemi həll edin.
Gözəl oyun amma multiplayer mod işləmir
gec acir
thjs oyunu çox əyləncəlidir...amma...serverlər dəhşətlidir. Siz həmişə çox oyunçu oyunlarından kənarlaşdırılacaqsınız. Həmçinin, oyunda mesaj lövhəsinə nəzarət edilmir. O, irqi təhqirlər, pis sözlər və digər zibillərlə doludur. Güman edirəm ki, Gameloft-un dəstəyini demək olar ki, tərk etdi və onu sadəcə oyun alışlarında təsadüfi toplamaq üçün davam etdirir. O, həmçinin sındırılmış hesablarla doludur.
Çox oyunçu rejiminə qoşulmaq mümkün deyil. İnternet bağlantım yaxşıdır, amma kampaniya yaxşı işləyir, onu düzəldin və mən hesabdan çıxana qədər reytinqi qaldıracağam və oyunu cihazımdan silmək çox ayıbdır. yaxşı oyun
Hakerlər gəlib onu məhv edənə qədər oyun ən yaxşılardan biri idi. Qarşılaşma pisdir Mən indicə bir oyuna qatıldım, o, məni məğlub komandaya qoydu, üç vs 1-də olduğu kimi uyğunlaşdım, ona görə də ədalətli düzəldin pls
Demək istəyirəm ki, bu, həqiqətən də yaxşı oyundur və qrafika çox yaxşıdır. Çox oyunçu matçları yaxşıdır, lakin yalnız dörd Xəritə var və bizə daha çox xəritə lazımdır. Əsas odur ki, uc brower-da rejim quraraq bu oyunda çoxlu hakerlər olduğunu deməliyəm. Həmişə sındırılmış silahları və bombaları ilə matçı kəsirlər. Buna görə də, oyun promouterləri, xahiş edirəm, bir şeyi düzəltmək yolu ilə hakerləri qadağan etmək üçün bir addım atın, yoxsa hər kəs əvvəlki rəyçilər kimi bu oyunu ləğv edəcək.
In general apk file Brothers in Arms® 3 has rating is 8.6 from 10. This is cumulative rating, most best apps on google play store have rating 8 from 10.
Belede babat