Post by anescorradoub on Feb 23, 2022 19:22:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк ключів ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Дуже гарна гра для гри
Він дуже сильно замерзає, і коли ви пройшли рівень dont, то підвищите оцінку
Halloween Cooking Games Arkaadmängud udd
чому я не можу це встановити?
Їжа виглядає нормально, мені більше сподобається, якщо вона буде більш детальною та смачною. Загалом це тематика Хеллоуїна, тому 😋😍😍😍🦇 я люблю Хеллоуїн.
Це дійсно весело, у цьому немає нічого поганого, принаймні для мене, і я люблю грати в неї весь час, і це чудова гра, щоб скоротити час.
Чудова гра. мені весело. Тільки одна проблема...це вбивця батареї. Крім цього, поки що це весело.
Food Gang Action jfcl
Я на рівні 400, я не можу грати більше, будь ласка, допоможіть мені грати..
нічого страшного
Halloween Cooking Games Arcade cejd
Добре
Мені дуже сподобалася ця гра, поки вантажівка Pokey Pizza і духовки не запрацювали, ви не зможете дістати піцу, незалежно від того, чи вона згорить. Також іноді дуже важко отримати достатньо зірок у деяких вантажівках, щоб відкрити наступну, незалежно від того, як швидко ви обслуговуєте клієнтів. Я б легко поставила цю 5 🌟, якби не ці проблеми.
Дуже цікава гра, у яку варто пограти, сподіваюся, вам сподобається
Любіть гру, вона не потребує грошей, як більшість ігор із їжею, у які також легко грати, але все ще складно
Коли ви оновлюєте цю гру, вона має вказувати вам оновлювати її щоразу, коли ви граєте в гру, тому я поставив їй 3 зірки, а не 5
Хороша гра, якщо вам дозволили в неї пограти. Немає доступної реклами, коли пропонується. Заплатіть трохи, це вас обманює. Чому ці люди НЕ хочуть заробляти гроші?? Я просто не розумію. Розробниками повинні бути діти, яким не потрібні гроші. Це було краще...тепер застряг у циклі між 167-1 і 160-3 забрав мої гроші та час. Думаючи, що я збожеволів. У цій грі все заплутано.
Це добре, але мені доводиться завантажувати нові ресторани знову і знову, тому...
Тільки почав грати, але це зовсім інша кулінарна гра, і я вже її люблю
Гра дуже мила, АЛЕ все йде дуже швидко на початку, ви навіть не можете виконати замовлення до того, як клієнт піде
Ваша гра гарна гра, але в ній говориться, що якщо я граю на 36 рівні, не викидайте їжу в смітник, поки я не кидаю, і коли ви відкриєте 2020 рік, це єдине прислів’я, що скоро мені стане нудно
Гра весела.
Завантаження гри займає деякий час, а такий елемент, як торт, не відображається. Деякі зображення не показують цю програму так повільно.
Мені це подобається... ну, дуже, але цікаво, чому не можна грати 3 рази, як інші кулінарні ігри? Але все одно грати в цю гру приємно.
Весела гра, але зараз на вантажівці з тортами я готую торти правильно, але я не можу їх подати, розчарований і готовий видалити гру
Я щойно закінчив рівень 743 і моя гра зависла, тому я закрив її та знову відкрив, і я програв до 680. Тому я подумав, що якщо я видалю та перевстановлю, це буде нормально, як і більшість ігор, НІ, я втратив усе останні кілька місяців я витратив досить велику суму реальних грошей, я так засмучений ...... 😞😓😩😤😡 це також ніколи не дозволило мені оновити це
Дуже гарна гра
Суперррр
Люблю цю гру чудові рівні!!!!! Але сьогодні, 11 грудня, я купив 2 спеціальні пропозиції для початківців. Я отримав лише 1, але не отримав іншу. З мене стягнуто плату за дві з них
Особисто мені це не дуже подобається, але людям, які люблять легкі ігри, це може бути цікаво
🍟🍔🍗🍖🍕🌭🌮🌯🍿🍲🌶🍅🍓🍒🍞🧀🍠🍝🍛🍜🍣🍢🍤🍥🍡🍦🍨🍬🍫🍰🎂🎂🍰🍪🍩🍧🍺🍻🍽🍹🍷☕🍵🍳🍴a хороша гра
Хороша гра
Класна гра
Ця гра не dwlod😠😠
Я люблю цю гру, але є кілька рівнів. Вони дуже важкі, як гарбузовий магазин і кондитерська. Але мені це подобається
Раніше я поставив 5 зірок, але вчора ввечері я пішов грати, і всі мої монети, рубіни та продукти зникли!!! 😡😡
Halloween Cooking Games Spillehall smxc
Дуже добре і гарно 😍😍😘😘😘😚
Halloween Cooking Games Аркади pluv
Це нормально, я думаю.
Я думаю, що це гарна гра.. тому я пробую це